Udfordre dig selv med disse boligdesigns

For mange betyder boligens design og indretning rigtigt meget. Det giver da også god mening, da det jo er her vi opholder os det meste af tiden. Mange tænker rene linjer og bliver inspireret af de samme boligkataloger. Derfor ligner mange danskeres boliger da også hinanden. Men hopper der nogle gange en skør ide ind i dit hoved, som bryder sig med normen? Du behøves ikke tale dig selv fra disse idéer, boligen er nemlig dit frirum, hvor kun du sætter grænserne. Derfor finder du herunder 3 boligtiltag, som måske kan udfordre dig med at bryde normen en smule.

Landkøkken – kun på landet?

Har du besøgt familie på landet og nydt det rustikke samlingspunkt som er køkkenet? Så overrasker det dig måske glædeligt, at du ikke behøves at flytte på landet for at implementere denne stil i dit eget køkken. Faktisk er landkøkkener en stil, som kan bruges – og stiger i popularitet – uanset den geografiske lokation. Landkøkkenet danner rustikke rammer, men har på samme tid rene linjer. Overvej denne mulighed, hvis du ønsker nyt køkken.

Hvide lagener og sengegavl – kun på hotellet?

Nogle hader hoteller – for andre er det helt omvendt. De elsker følelsen af at sove på et hotel. Hjemmet skal være dit eget og hyggeligt – ja. Men, hvis du elsker hotelfølelsen, hvem stopper dig så fra at bringe den i dit egen soveværelse? Start med hvide lagener og en sengegavl og se hvordan det føltes. Hvem ved, måske kan du lide det.

Sjove gadgets – kun på ferie?

Når hjemmet beskrives som dit frirum skal det tages helt bogstaveligt. Er du gået forbi en popcornmaskine på ferie og tænkt, at det kunne være meget sjovt med sådan en i hjemmet? Kast dig ud i det og køb sjove gadgets! Det giver sjov i hjemmet og et godt samtaleemne til gæsterne.