Unikke illustrationer af Nynne Rosenvinge

Nynne Rosenvinge er en dansk kunstner og illustrator med base i København. Nynne har en passion for geometriske former, pastelfarver og spændende sammensætninger. Hun arbejder altid med et minimalistisk og legende udtryk, som ses i alle hendes smukke og unikke plakater. Plakater fra Nynne Rosenvinge er for dig, som ikke er bange for at bruge farver i din boligindretning og som godt kan lide det legene udtryk på en billedvæg. De grafiske plakater er et meget godt grundlag, hvis du gerne vil have den populære indretningstrend af pastelfarver ind i netop dit hjem.

Nynne Rosenvinge illustrationer er også ualmindeligt eksklusive. De findes nemlig kun i et begrænset antal samtidig med, at de også kun forhandles i udvalgte designer-shops. Dog er der rig mulighed for at finde én eller flere Nynne Rosenvinge plakater, der falder lige i din smag. Farveskalaen spænder fra sort/hvid plakater til illustrationer i smukke pastelfarver. Plakaterne kommer til sin ret uanset, om de hænger alene eller sammen med andre plakater i hjemmet.

Stort udvalg af Nynne Rosenvinge plakater

Hos Designfavoritter finder du et stort og ligeledes spændende udvalg af Nynne Rosenvinge plakater. Er du derfor på udkig efter nogle nye plakater til dit hjem? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Det er nemlig helt sikkert, at du kan finde nogle Nynne Rosenvinge plakater, som falder lige i din smag. Og køber du desuden dine nye Nynne Rosenvinge plakater hos Design Favoritter, bliver der altid sørget for, at du altid får et forrygende tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at pynte hele hjemmet op med de smukke plakater, men helt uden, at du behøver at tomme hele pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i det store udvalg af Nynne Rosenvinge, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Med de unikke plakater fra Nynne Rosenvinge har du altså utroligt mange muligheder for at sætte prikken over i’et på din indretning i hjemmet. Lav en stor, flot billedvæg midt i stuen, eller hæng de enkelte plakater op hver for sig gennem hele boligen. Du kan for eksempel sammensætte en smuk billedvæg af Nynne Rosenvinge plakater i smukke pastelfarver.

Hvis du skulle have spørgsmål til udvalget af Nynne Rosenvinge plakater hos Designfavoritter.dk, er du altid velkommen til at give et kald på 51 94 46 87, eller skrive en mail på kontakt@designfavoritter.dk.