Vælg den rigtige industristøvsuger

Af Boligjunkies - 13 Sep 2023

Hvis du for nyligt har været på udkig efter en industristøvsuger, er du sikkert stødt på det kæmpe udvalg der findes, og måske du endda har givet op. Det er helt forståeligt, og derfor for du her et par gode råd til, hvordan du kan vælge den helt rigtige industristøvsuger for dig.

Forskellige behov

Det er vigtigt at vælge din industristøvsuger, ud fra hvilket behov den skal tjene. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt om du ønsker at støvsuge på et værksted, hvor der er blevet produceret meget støv, eller om du blot skal støvsuge en garage eller lignende. Ved førstnævnte, hvor der produceres meget støv, bør der investeres i en kraftig støvsuger. Når sugeevnen er vigtigt, kunne eksempelvis en yderst robust Starmix eSwift NST A-1220 EHB være en mulighed. Det er en kombi-støvsuger med stor alsidighed, der både kan tage træstøv og vand!

Forskellige typer

En af grundene til, at det kan være svært at vælge den rigtige industristøvsuger, er, at der findes forskellige typer af industristøvsugere. Kategorier som H-klasse støvsugere, vådsugere, kombisugere og helt almindelige støvsugere findes blandt industristøvsugere fra toolster, og selvom de alle er dygtige til deres formål, er det træls at komme hjem med én, der ikke duer, til netop det formål du har i tankerne.

Forskellige brands

Det er ikke alle brands, der er lige gode, når det kommer til at købe industristøvsugere. Lige så vel som der i alle mulige andre aspekter af udstyr findes varierende kvalitet, gør det samme sig gældende for støvsugere. Hvis du ønsker at finde en industristøvsuger, der uden problemer kan dække dine behov og ønsker, så bør du gå efter de mest populære mærker som Nilfisk, Starmix, Husqvarna og Festool. Her kan du da desuden købe tilbehør i form af særlige slanger, filtre, støvsugerposer og mundstykker, der yderligere kan specialisere enhver støvsuger.