Weber – om virksomhedens historie og deres grill-modeller

I 1952 opfandt George Stephen kuglegrillen, som blev starten til virksomheden Weber. Den ændrede grillkulturen overalt i verden, men dette var ikke Stephens formål. Han ville blot skabe en grill, hvorpå han kunne grille en fantastisk bøf til sin familie, venner og bekendte. Det lykkedes han med, og siden da er mærket vokset til et af de mest velkendte, som laver griller. En grill er et samlingspunkt, hvor familier og venner kan mødes til et godt måltid og en hyggelig oplevelse. Den kan også samle mennesker, som ikke kender hinanden i forvejen, omkring et fantastisk måltid. Griller skaber oplevelser, og det ønsker virksomheden at kunne bidrage til. Med en Weber-grill kan du være sikker på, at udstyret er i orden, når du skal lave mad til dine arrangementer. Dermed bliver gæsterne glade, og ingen går sultne hjem. Kvaliteten er altid i top, og din grill kan være en følgesvend i mange år, hvis du passer på den. Køb din grill fra Weber her!

Fokuspunkter hos Weber

Hos Weber er kvalitet, funktionalitet og design i fokus, og sådan har det været siden virksomheden startede i 1952. De mener, at de bedste mulige grilloplevelser skabes med deres griller. De fleste af Webers grillmodeller produceres i USA. Nye idéer udvikles ved afdelingen for produktudvikling. Her gennemtestes de, mens de udvikles, så man kan være sikker på at få en fantastisk grill, hver gang man køber én. Webers fabrikker ligger tæt på Chicago, hvor deres hovedkvarter også ligger. Her udsættes de for forskelligt vejr, så man er sikker på, at kvaliteten altid er i top, når de færdige griller udsendes til kunderne. Grillerne er lavet, så de holder til alle sæsoner.

Mere om de forskellige modeller fra Weber

Kulgrillen fra Weber har porcelæn på indersiden, hvilket bevirker, at den holder bedre på varmen og ikke ruster. Nylonhåndtagene er forstærket med glas. Der er et spjæld i rustfrit aluminium, som gør, at man bedre kan styre lufttilførslen. Kul- og grillristene er belagte, og grillerne har et system, der gør det let at slippe af med aske, så de er lette at passe på og holder godt. Gasgrillen er solid og står stabilt. Der er en bakke i bunden, der gør rengøring nem. Indbyggede systemer fordeler varme og beskytter varmekilderne. Den har fuld kontrol over varmeforholdene. Pulse-grillen fungerer med el, hvorfor den ikke løber tør for brændsel. Den har et LED-display og et kontrolpanel, hvorfra temperaturen kan styres. Den bruger iGrill-teknologien til at vise, hvilken temperatur kødet har i midten. Der er en kontrollampe og et system, der kan opsamle diverse madrester, og som gør rengøringen nemmere. Ristene er i støbejern. Q-modellen tænder hurtigt, holder godt på varmen og er let at transportere. Den er desuden brugervenlig og holder godt.